/

Vitorondens 200-T – uljni kondenzacijski kotao za modernizaciju

Profitirajte od ovih prednosti:

  • Cjenovno atraktivan uljni kondenzacijski kotao za modernizaciju
  • Do 97 posto korištenog energenta se pretvara u toplinu
  • Velika sigurnost rada i dugi vijek trajanja zahvaljujući provjerenim elementima
  • Inox-Radial izmjenjivač topline od nehrđajućeg čelika s funkcijom samočišćenja
  • Jednostavno upravljanje Vitotronic regulacije s jasnim prikazom teksta i grafike
  • Razred energetske učinkovitosti: A

 

Povoljan i pouzdan

Vitorondens 200-T je podni kondenzacijski kotao na ulje po atraktivnoj cijeni. Učinkovitost iznosi 20,2 do 53,7 kW (tip BR2A) i 67,6 do 197,3 kW (tip J2RA). Uvjerljiv je zbog svojih kompaktnih dimenzija i dugovječne Eutectoplex grijaće površine. Njegova jaka strana je u modernizaciji više obiteljskih kuća i poslovnih objekata.

Uljni kondenzacijski kotlovi Vitorondens temelje se na lijevanom kotlu Vitorond 100, koji se već tijekom dugog niza godina dokazao svojom kvalitetom. Zbog kombinacije grijaće površine s izmjenjivačem topline koji je spojen iza, izgaranje i kondenzacija se odvijaju odvojeno jedno od drugog. Prednost tog postupka je da ostaci izgaranja ostaju u ložištu, a izmjenjivač topline dimne plinove može kondenzirati bez nastanka taloga.

Iz Viessmann programa dodatnog pribora Vitocell mogu se dobiti spremnici tople vode s različitim kapacitetima koji se mogu dodatno priključiti na sustav.

 

Komforna regulacija

Regulacija Vitotronic 200 s jasnim prikazom teksta i grafičkom podrškom omogućuje korisniku jednostavno, razumljivo rukovanje vođeno izbornikom.

Vitotronic regulacija može regulirati krugove grijanja – do dva miješajuća i jedan direktni nemiješajući krug grijanja.

Kod miješajućeg kruga grijanja se preostala toplina iz povratnog voda predaje polaznom vodu grijanja. Na taj način kotao mora proizvesti manje energije i radi štedljivije.

Poticajna sredstva

*Napomena vezana za pretraživanje poticajnih sredstava

Informacije i podaci koji su objavljeni kroz online pretraživanje pažljivo su prikupljeni, no unatoč tomu se ne može preuzeti nikakva odgovornost da su potpunosti ispravni i potpuni. Mjerodavni su jedino važeći zakoni, uredbe i direktive – pravno obvezujuće podatke dobit ćete kod odnosnih navedenih institucija.

Zakonski utemeljeno pravo na poticaje ne postoji. Iznimke mogu proizaći iz zakonskih odredbi, kao npr. za naknadu za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora energije temeljem Zakona o obnovljivim izvorima energije i Zakona o kogeneracijskim sustavima.

Uostalom, nadležno tijelo odobrava poticajna sredstva isključivo u okviru raspoloživih proračunskih sredstava.

Pregledano: 479 puta

Komentirajte ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *