/

Vitodens 200-W – trajno učinkovit

Profitirajte od ovih prednosti

  • Do 98 posto korištenog energenta pretvara se u toplinu
  • Tihi rad uslijed malog broja okretaja ventilatora
  • Kompaktne dimenzije, samo 450 mm širok (1,8 bis 35 kW)
  • Vitotronic regulacija s 5 inčnim dodirnim zaslonom u boji za jednostavno upravljanje (do 35 kW)
  • Regulacija putem internet aplikacija (uz dodatni pribor WLAN-adapter Vitoconnect 100)
  • Po želji, može se dobiti kao kombinirani uređaj (Tip BK2B) ili uređaj za grijanje (Tip B2HB)
  • Uređaj samo za grijanje : moguće povezivanje u kaskadu sa do 6 uređaja za grijanje do 594 kW
  • Razred energetske učinkovitosti: A

Fleksibilan i učinkovit plinski kondenzacijski uređaj s Inox-Radial izmjenjivačem topline, dodirnim zaslonom u boji i kao opcija regulacija preko App-sa

Vitodens 200-W je idealan plinski kondenzacijski zidni uređaj za stanove ili obiteljske kuće. Može ga se bez problema montirati u nišu u kupaonici ili u kuhinjski element.

 

Inox-Radial izmjenjivač topline

Vitodens 200-W je opremljen s Inox-Radial izmjenjivačem topline od visokovrijednog plemenitog nehrđajućeg čelika, koji garantira pouzdanost i dugotrajnu visoku iskoristivost kondenzacije. To vrijedi također i za MatriX cilindrični plamenik s mrežom od nehrđajućeg čelika.

Vitodens 200-W troši manje energije, jer dodatno koristi toplinu iz dimnih plinova. Rezultat: visoka pretvorba primijenjene energije u toplinu, do 98% i klasa energetske učinkovitosti A. To snižava troškove grijanja i štiti okoliš. U kombinaciji sa solarnim kolektorima ili modulirajućim daljinskim upravljanjem postiže se slijedeća viša klasa energetske učinkovitosti A+.

 

MatriX cilindrični plamenik koji štiti okoliš

 

Regulacija Vitotronic 200 s dodirnim zaslonom u boji

Korisnici i stručne osobe podjednako profitiraju od nove jednostavne za rukovanje Vitotronic regulacije: menijem vođeno upravljanje putem briljantnog 5 inčnog dodirnog zaslona je izvedeno logički i razumljivo. Pomoćna asistent funkcija pojednostavlja puštanje u pogon uređaja za grijanje nakon montaže.

 

Prikaz potrošnje u energetskom Cockpit-u

Energetski Cockpit prikazuje potrošnju plina i struje proizvođača topline direktno na zaslonu. U kombinaciji sa solarnom instalacijom informira o solarnom prinosu u ukupnoj energetskoj bilanci, stanju napunjenosti ogrjevnih spremnika i prikaz temperaturnog tijeka kao i temperaturno raslojavanje u kombiniranom spremniku.

 

Automatska regulacija izgaranja snižava troškove

Integrirana regulacija izgaranja LambdaPro Control Plus automatski se prilagođava svojstvima različitih tipova plina (Zemni plin E/L, ukapljeni plin, bio plin) i osigurava konstantno visoku energetsku učinkovitost. Lambda Pro Control Plus doprinosi nižim troškovima održavanja.

 

Komforna regulacija putem Apps-a

Osobito komforna regulacija centrale za grijanje s mobilom aplikacijom i WLAN adapterom Vitoconnect 100. On ostvaruje vezu s kućnim routerom i omogućava intenet pristup Vitodens 200-W uređaju sa smartphone-a ili tableta. App ViCare regulira jedan krug grijanja, a za do 3 kruga grijanja Vitotrol Plus App je pravo rješenje

 

Vrlo jednostavno održavanje

Odlukom za ovaj uređaj korisnik profitira i s niskim troškovima održavanja: Svi ugradbeni dijelovi su dostupni sprijeda, nije potreban bočni servisni razmak. Kod reguliranja uređajem Vitodens 200-W putem ViCare ili Vitotrol Plus App stručna tvrtka se može automatski informirati o smetnji.

 

Kao uređaj samo za grijanje i kombinirani uređaj za grijanje i toplu vodu

Vitodens 200-W dostupan je kao cirkulacijski uređaj za grijanje s odvojenom pripremom potrošne tople vode ili kao kombinirani uređaj snage do 35 kW s integriranim protočnim grijačem za potrošnu toplu vodu.

Pregledano: 270 puta

Komentirajte ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *