/

Vitocal 200-S – povoljna alternativa za novogradnju i modernizaciju

Profitirajte od ovih prednosti:

  • Pouzdana dizalica topline po povoljnoj cijeni
  • Fleksibilna montaža vanjske jedinice (stajaća, zidna montaža)
  • Reverzibilan rad za grijanje i hlađenje
  • Moguća državna poticajna sredstva (ovisno o mjestu)
  • Optimizirano korištenje struje iz vlastite proizvodnje
  • Razred energetske učinkovitosti:
  • Tip AWB/AWB-AC 201.B04 – B10: A++ / A+
  • Tip AWB/AWB-AC 201.C10 – C16: A++ / A++

*sukladno Uredbi br. 811/2013 Grijanje, prosječne klimatske prilike, nisko (35 °C) / srednjetemperaturna primjena (55 °C)

 

Tiha i učinkovita

Vitocal 200-S je split dizalica topline zrak/voda koja iz vanjskog zraka izuzima toplinu te istu ponovno predaje za grijanje na razini temperature koja se može koristiti za tu svrhu. Pritom se predaje tri do četiri puta više energije nego što se koristi za pogon.

Ova se dizalica topline može dobiti kao čisti sustav za grijanje ili s reverzibilnim režimom rada za grijanje i hlađenje. U kombinaciji sa sustavom ventilacije stambenog prostora moguće je i komforno temperiranje kuće.

Dizalica topline Vitocal 200-S je posebno prikladna za novogradnju ili u bivalentnim sustavima za modernizaciju objekata. Za postizanje većeg učinka se više Vitocala 200-S može spojiti u kaskadu.

 

Poticajna sredstva

*Napomena vezana za pretraživanje poticajnih sredstava

Informacije i podaci koji su objavljeni kroz online pretraživanje pažljivo su prikupljeni, no unatoč tomu se ne može preuzeti nikakva odgovornost da su potpunosti ispravni i potpuni. Mjerodavni su jedino važeći zakoni, uredbe i direktive – pravno obvezujuće podatke dobit ćete kod odnosnih navedenih institucija.

Zakonski utemeljeno pravo na poticaje ne postoji. Iznimke mogu proizaći iz zakonskih odredbi, kao npr. za naknadu za poticanje proizvodnje iz obnovljivih izvora energije temeljem Zakona o obnovljivim izvorima energije i Zakona o kogeneracijskim sustavima.

Uostalom, nadležno tijelo odobrava poticajna sredstva isključivo u okviru raspoloživih proračunskih sredstava.

 

Fleksibilna montaža koja ne zauzima puno mjesta

Unutarnja se jedinica instalira na zid i zauzima samo malo mjesta. Vanjska jedinica koja je otporna na atmosferske prilike može se fleksibilno montirati – stajaće na podu, na ravnom krovu ili na zidu.

Pregledano: 163 puta

Komentirajte ovaj članak

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *